keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Lingerie style ja kevyttä puuhailua

Noniin, taas vierähtää näissä päivityksissä oma aikansa. Yksi syy on tosiaan tällä hetkellä meikäläiselle jätetty päivitysvastuu, "loma" joka kääntyikin opiskeluksi, iso neuleprojekti (joka on jo puolessa välissä!) sekä muut sekalaiset seikat.

Hieman kuitenkin tässä on tapahtunut; postilaatikosta tippui miehen avaruuskirjojen lisäksi vihdoin tilattu Knitting Lingerie Style, jonka hetken mielijohteesta halusin samaan toimitukseen. (Okei, edelleen metsästän The Joy of Knitting-kirjaa, mutta tilattaessa se oli loppu ja sitten piti valita jotain muuta - tilaamattahan ei voinut jättää!) Kirjassa on ihan hauskoja, toteuttamisen arvoisia juttuja, ja ajattelin yllättää itseni(kin) ja kokeilla neuloa jotain tässä lähiaikoina. Mainittakoon nyt vielä että kirja ei ole vain pikkuhousuja ja rintsikoita, esim. sukkia, korsetteja, toppeja ja yöpaitojakin löytyy. (Ja saman totean tässäkin, kuten Minatralle aikanaan kun tuota kirjaa tilailin, että ei huolta, tiedossa ei ole lähes-alastomia poseerauskuvia.)

Muutama kuva kirjasta:

Lisäksi ystäväpariskunta (kyllä, tämä kuulostaa hirveän vanhalta..) jätti meille vara-avaimensa asustelemaan. Pitihän sille sitten koti saada: 


Vähän kiireessä tuli tuo tehtyä, mutta sainpahan käyttöä joskus ostetuille avaimenperälenksuille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti