lauantai 15. kesäkuuta 2013

Kirjeen sisältönä oli...

Niin, tässä olen pari päivää jännitellyt taas sitä, koska posti tuo minulle lisää materiaalia. Tällä kertaa materiaalissa oli kyse KoolAideista. Nämähän ovat siis jenkeistä kotoisin olevia mehujauheita, joissa kuulemma tuo väriaineen määrä on aivan älytön. Käytetään juomana, mutta myös vaikkapa langan tai hiusten värjäämiseen.Luin jostain tästä värjäyksestä, ja halusin päästä kokeilemaan. Nyt on kahdeksan pussia, eli neljää eri väriä, värijauheita.Tuossa tosiaan noista laseista mitä tuo tyyppi pitää kädessään, näkyy väri. Nyt sitten lankaa hommaamaan :)

Tulipa mieleeni vielä tuossa kuvatessa ja noita nenän edestä kuljettaessa että joskus mun jenkkikirjekaveri on ihan varmasti lähettänyt mulle tuollaisia pusseja pari kappaletta. Kummallisen makuisia oli varhaisteinin suussa, päinvastoin kuin samaisen kaverin lähettämät Oreo-keksit. Ai että tuo ala-asteen kirjeenvaihto olikin kivaa :D Meillä siis englannin opettaja amerikkalaisesta ystävyyskoulusta organisoi kirjekaverit, joille kirjoitettiin sillä tavalla että halukkaat toivat aina kirjeen opettajalle, posti lähetettiin kerralla ja vastauksetkin tulivat kerralla. Voi sitä odotusta ja jännitystä! Ah, nostalgian aalto.

2 kommenttia:

  1. Kun sulla kerran on kaksi pussia jokaista makua, eikös sen toisen pussin voi sitten juoda ja toisen käyttää värjäämiseen ;)

    VastaaPoista
  2. Idea on hyvin samanlainen kuin se, minkä mies esitti tuossa kun näki nuo pussit :p

    VastaaPoista