keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Tour de sock stage 1

Jep, lupasin tämän asian tiimoilta tiiviimpää päivittelyä, ja oikeasti kuvittelin tekeväni mukamas jotain välipäivitystäkin. No, jossei muuta, niin tuleepahan edes nämä valmiin työn esittelyt.

Eli kyseessä on tosiaan Tour de sockin ensimmäisen etapin sukkapari, ohjeenaan nätti palmikkopläjäys. Myös varpaista varteen-malli teki hommasta uudenlaista, en ole kuin ehkä kahdet toe-up sukat tikutellut tässä neuleaikoinani.


Kun sain vihdoin ja viimein ensimmäisen sukan valmiiksi, meinasi usko ajoissa valmistumiseen loppua kesken. Kuitenkin lopulta valmis sukkapari näki päivänvalon noin vuorokausi (!) ennen deadlinea, ja tämä neuloja oli hyvin tyytyväinen. Sijoitus oli kahden sadan paremmalla puolella, mikä osanottajamäärään nähden on todella hyvä. 


Lankana käytin Lang Yarnsin Mille Colori Socks & Lace Luxea, jonka taisin joskus Kerästä napata mukaani. Suunnitelmissa oli tästä sukat, ja vaikka edellisen kokeilu  (mikä muuten oli sekin varpaista varteen, kantapään jälkeen päätin purkaa koska ei istunut) epäonnistui, näistä tuli kivat. Paljon nätimpiä en olisi näistä saanutkaan.


Seuraavan etapin ohje julkaistiin eilen illalla, ja hieman olen jo saanut tikuteltuakin:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti