lauantai 4. tammikuuta 2014

Pikaiset aamutossut

"Vielä ennen joulua ehtii... " oli viimeisten joululahjaväkerryksieni motto. Etsi mahdollisimman paksua lankaa ja mahdollisimman suuri virkkuukoukku ja käy töihin! En tosin löytänyt suurta virkkuukoukkua, joten virkkasin nämä 3 mm koukulla ja yritin venyttää jokaisen silmukan suureksi. Ei ehkä kaikkein kätevin tapa virkata.


Nämä nopsasti syntyvät aamutossut tein (jälleen) DROPSin ohjeella. 3 mm virkkuukoukun (En suosittele. Etsi suurempi, jos aiot tehdä tällaiset.) lisäksi käytin lankaa. Jotain jämiä, tiedättehän. Harmaa on ainakin Novitan Huopasta, punainen on jotain muuta jämää, todennäköisesti kuitenkin Novitaa ja aika samanpaksuista kuin Huopanen.


Toisen tossun reunat ovat punaiset, niin kuin ohjeessakin... Toisen reunoista tuli harmaat, koska punainen lanka loppui loppumetreillä. Ehkä väritys on kuitenkin ihan hauska?


Syvästi toivon, että tossuista tuli oikeasti samankokoiset, vaikka kuvassa uhkaavasti näyttää siltä, että harmaareunainen tossu on vähän pienempi. Sen siitä saa, kun neulomisintoinen ryhtyy virkkaajaksi ja yrittää vielä olla nopea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti