maanantai 9. syyskuuta 2013

Minatran paluu kesälaitumilta

Ai ettenkö ole moneen kuukauteen kirjoittanut blogiin? Juu, voi olla. Eipä ole paljoa käsitöitäkään tullut tehtyä kesän aikana. Varmana syksyn saapumisen merkkinä aloitin eilen taas neulomisen. Siitä se sitten todennäköisesti lähtee taas lapasesta tai ainakin alkaa syntyä jotain lapasia ja muita neulomuksia.

Tuli sitä kesällä sentään tehtyä edes joku käsitöihin liittyvä ostos, jos ei juuri itse käsitöitä. Ostin Kiinasta palmikkojen tekoon apupuikkoja ja tuollaisen yhden ison hakaneulan. Maksoivat yhteensä varmaan kymmenen senttiä, vai peräti euron, en ole enää ihan varma.

Ostoksia Kiinanamatkalta.
Katselin Kiinassa myös paikallisia lankamyymälöitä, mutta en alkanut raahaamaan lankaa tuliaisiksi itselleni kotosuomeen, kun ei ollut mitään projektia erityisesti mielessä. Puikkosetistä haaveilin, mutta ilmeisesti paikalliset käyttävät vähän erilaisia puikkosysteemejä kuin me länsimaalaiset, joten en löytänyt mieleistäni.

Täten julistan itseni jälleen takaisin blogimaailmaan palanneeksi. Lisäksi kiitän E-J:tä huomattavasta aktiivisuudesta kesän aikana, vaikka blogin toinen osapuoli sluibaili menemään ilman mitään vastuuntuntoa bloggaamisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti