maanantai 30. joulukuuta 2013

Taidetta valmistuneelle

Valmistunut kaveri piti juhlat ja toivoi näin: "Lahjaksi riittää ihan paikalle tuleminen tai halutessa oma talentti taiteen tai tieteen saralla."

Täytyihän sitä sitten muutama tunti ennen juhlia ryhtyä taiteilemaan käsitöiden saralla. Virkkuukoukut muuton muuttojen jälkeen edelleen hukassa ja jotain nopeaa täytyisi saada aikaan... Päädyin huovuttamaan pannulapun.


Pohjana toimi tummanruskea paksu huopapalanen ja siihen päälle sitten huovuttelin ruusuja ja lehtiä ja vähän maata alareunaan. Huovutusneula katkesi siinä kohtaa, kun vasta osa lehdistä oli kiinni, joten yrittelin pesukonehuovutuksella saada lehdet kiinnittymään ja päädyin lopulta varmistelemaan tilannetta tikkailemalla mohairlankaa kukkien varsiksi ja lehtien päälle. Taiteellista, eikö.

Lisäksi tuli taiteiltua kortin kuoren takapuolelle rusetti teipistä. Jostain syystä tuota teippiä nyt pukkaa vähän joka korttiin.

Parempi puolisko lähetti terveiset juhlittavalle korttiin kirjoittamansa tieteellisen panostuksen muodossa: "2 + 2 = 3 4".

Onnea kaikille, jotka kuluneena vuonna saivat tieteellisen panostuksensa valmiiksi ja valmistuivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti