tiistai 5. helmikuuta 2013

Sain postia! Sain postia! Hyvän mielen haaste

Olis tavallaan pitänyt muistaa odottaa, että meikäläiselle on tulossa postia. Mutta olin aktiivisesta muististani asian jo poistanut ja yllätyin iloisesti, kun eteisestä löytynyt kirjekuori oli ILOISTA POSTIA!

 

Tämä kirjekuori on Aarnilintu-blogin pitäjältä, kun onnistuin osallistumaan hyvän mielen haasteeseen, jossa kolme ensiksi kommentoinutta saa jotain kivaa itsetehtyä postitse. Kivempaa kuin arvonnat, koska tietää varmasti voittaneensa, kun ehtii ensimmäisten joukkoon!


Suomen matopostilla selkeästi kestää aikansa kuljettaa näinkin keveitä kuljetuksia, kun kuoressa on päivämäärä 1.2. ja postiluukusta se oli kolahtanut 5.2. No, mitäs pienistä. Tärkeintä, että tuli kuitenkin perille. Joko hypitte tasajalkaa uteliaisuudesta?


Raotin kirjekuorta ja hämmennyin: "purkkapussi?!" Mitäs ihmettä... Mutta lähempi tarkastelu osoitti, että kyllä - kyseessä on ihan oikea purkkapussi, ihanasti tuunattu muihin säilytystarkoituksiin. Sisällä on kiva  vaaleansiniruutuinen kangas ja suulla vetoketju.

Aarnilinnulta saatu ihana uuden elämän saanut purkkapussi.

Tässä kelpaa säilyttää pieniä salaisuuksiaan ja piilottaa ne huomaamattomasti käsilaukkuun! Kiitos Aarnilinnulle. Tästä tulee vakituinen käsilaukkuasukkini. 


Hyviin tapoihin kuuluu tietysti jatkaa haastetta eteenpäin. Siispä: Kolme ensimmäisenä kommentoinutta saa jotain pientä kivaa! Laiskasti lupailen, että helmi-maaliskuun 2013 aikana paketit lähtisi postin kyytiin. Kiva olisi, jos kommentoijat jakaisivat haastetta eteenpäin, mutta jos ei omista blogia, niin sittenhän tuo on vähän vaikeaa. :)

8 kommenttia:

 1. minä minä! =) täytyy laittaa itellekin.. ehkä kuitenkin vähän pitemmällä ajalla, ettei tuu kiire ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva! Laitatko osoitteen mulle sähköpostilla minatra@iki.fi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minustaki :D Laita postiosotetta minatra@iki.fi, niin saadaan paketti perille!

   Poista
 3. Uskaltuisinkohan mie mukaan tähän?!? joo, kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannatti ku vielä ehti. Tervetuloa mukaan! :) Vielä ku saan postiosoitteen sähköpostiini minatra@iki.fi.

   Poista
 4. Kylläpä sillä pussukalla sitten matka kestikin. Pääasia että löysi perille:) Ja käsilaukkukaveriksi tuo on juuri tarkoitettukin, siellä pysyy pikkusälä järjestyksessä. Ja sillä voi myös aiheuttaa hämmennystä vaikkapa kaupan kassalla, koska se erehdyttävästi muistuttaa oikeaa purkkapussia, mikä se joskus on ollutkin:)

  VastaaPoista
 5. Toissailtana laitoin hyvätmielet postiin, pitäisi siis varmaankin tänään saapua onnekkaille :)

  VastaaPoista