keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Lisää maatuskoja

Toinen kaasoistani on menossa naimisiin, ja reissu Sinelliin oli väistämätön. (Aivan kuin se olisi täyttä tuskaa allekirjoittaneelle.. Terveisin "Voisin ostaa tän kaupan tyhjäksi") No, kuitenkin. Suuntasimme lauantaina metsästämään kutsukorttitarvikkeita, ja samalla kun morsian metsästi sulhasensa kanssa sitä juuri oikeaa ideaa kutsukortteihin, minä kiersin kauppaa. Kahden kierroksen jälkeen olin jo kävelemässä kassalle korurasialaatikon kanssa, mutta luovutin, ja mieheni (joka karkasi Sinellin ilmestyessä horisonttiin ja palasi juuri sopivasti seuraksi) kanssa lähdimme kiertelemään muita liikkeitä. Ajatukseni eivät saaneet rauhaa, sillä olin nähnyt kaupassa tämän setin:Pakkohan se oli lopulta takaisin palata ja käydä nappaamassa kotiin. Asianhan perustelin itselleni tietysti niin, että synttärini ovat tulossa (3kk päästä), ja koska haluan tosissaan järjestää ensimmäistä kertaa vuosiin jotain, pitää näille juhlille keksiä teema. Olkoon siis maatuska. Nyt pitäisi vain ideoida kaikennäköistä teemaan liittyvää! Onneksi aloitan ajoissa... :) Ideoita, anyone?

Toisaalta sitten tässä lueskellessani näitä opintojuttuja, olen tarvinnut kirjanmerkkiä ahkerasti. Mikäpä venäjän kieleen liittyvissä opinnoissa olisikaan parempi kuin maatuskakirjanmerkki? Tämä kyseinen merkki on kyllä saanut mainetta ja kunniaa aikaisemmin tässä meidän blogissamme, mutta tässä on nyt virallinen kuva:


Samalla teemalla kun jatketaan, selailin Pinterestiä tässä päivänä eräänä. Törmäsin aika hauskaan ideaan, ja minun äitiseni (maatuska venäjäksi äiti (diminutiivimuoto), matryoshka tuo nukke) pääsi ihan uuteen käyttöön koriste-esineilyn ohella. Hetken tosin otti siivota tuo työpöytä...

Isoimmassa neulatyyny, toiseksi isoimmassa nappeja. Muut vielä hakevat sisältöään.

2 kommenttia:

  1. Tuo maatuskanuppineulatyyny on aivan superhieno! Kerroin työkaverille tuosta ja yllättäen hän toikin minulle maatuskan, että pääsen minäkin tekemään tuollaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siihen törmääminen oli kyllä loistojuttu :p On nyt ollut ihan käytössäkin, ja tuo puinen osa on kätevä liikuttelussa (enkä epähuomiossa pistä kaikkia neuloja käteeni, niinkuin edellisen kanssa - ne kun tulivat lävitse)

      Poista