torstai 21. marraskuuta 2013

Messuilua (E-J)

Perjantaina koitti vihdoin odotettu päivä, ja vuoden jälkeen pääsi taas messuilemaan. Tällä kertaa mentiin hieman myöhemmin, kuin mitä menin viime vuonna, ja ruuhkia ei juuri ollut bussissa, lipunmyynnissä tai messuillakaan. Eniten toki sisällä, mutta ne kolme plus yksi hallia imivät ihmiset sisäänsä niin hyvin, etten meinannut tulla jyrätyksikään kuin pari kertaa.

Saalis oli tavallaan isompi, kuin viime vuonna. Löytyi korvikset:

 


Löytyi liitutaulujuttuja:Lankaa:


ja muuta, lahjaksi tulevaa tai mennyttä, jota en tässä nyt esittele.

2 kommenttia:

 1. Ihanat messuostokse sinulla, etenkin nuo korvikse on mahtavat! Itse kävin ensimmäistä kertaa ko. messuilla lauantaina, ja olihan siellä katsottavaa ja ihmeteltävää! Mie yritin lauantaina löytää sieltä tuota Alpaca Silk lankaa ja eipä ollut enään tarjolla (no yhdessä paikassa, yhtä väriä jota en halunnut..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kun käveltiin tuon osaston ohitse, jolla noita korviksia myytiin, ei voinut kun ostaa.. Valinnan vaikeus tuli, kun vaihtoehtoja oli niin kaikenlaisia.
   Joo se oli jo perjantainakin vähän lopuillaan, värejä ei ollut ainakaan hirveesti tarjolla. Mutta en kyllä yhtään ihmettele suosiota, tuntuu niin kivalta käsissä, nyt pitäis vaan keksiä projekti tuolle langalle :)

   Poista