lauantai 6. huhtikuuta 2013

Terveisiä Intiasta

Ystäväni oli Intiassa muutaman kuukauden ajan, ja keksi tuoda tuliaiseksi minulle paaaaaaljon pitsejä, kimelteita ja huiveja.

Neljä huivia (vasemmasta alanurkasta myötäpäivään lueteltuna): vihreä-musta-raidallinen kultakimalteleva neliön mallinen huivi, värikäs & pitkä kukkahuivi, kelta-violetti-hopearaitainen huivi, värikäs raitahuivi.

Pitsejä/nauhoja: leveä musta kukkanauha, musta kultakimalleköynnösnauha ja monen monta eriväristä kimaltelevaa strassein koristeltua ohutta pitsinauhaa. Nauhoja on metri tai kaksi metriä aina yhtä laatua.

Lisäksi kimallekuvioita, joita voi kiinnittää kankaaseen, yksi rannekoru ja koristehärpäkepareja.

Koko ihana tuliaissatsi.
Nauhoista suosikkini on ihana mustapohjainen kultaköynnös (alla kuvassa). Tätä voisin hamstrata ihan vain katselemisen ilosta tai kiinnittää mihin tahansa!


Huivit sain sitä varten, että voisin käyttää niiden kangasta vapaasti valitsemiini käsitöihin. Mutta miten ihmeessä voin raaskia leikellä noita huiveja! Värikästä raitahuivia en ainakaan leikkaa. Joitain muita huiveja ehkä raaskin vähän saksia.

Suosikkini tuliaishuiveista.
Sitten nämä parilliset härpäkkeet:


Joulukoristeita? Korvakorut ilman koukkuja? Kai niitä voi käyttää kumpanakin näistä tai johonkin muuhun tarkoitukseen, mutta kuulemma paikalliset käyttävät näitä saripaitojensa takaosissa kiinnitysnauhojen päissä koristeina. Kuva kertonee enemmän kuin tuhannet selitykset, joten katsokaapa tästä:

Kuvan lähde: http://sparklewithsurabhi.blogspot.fi/2012/04/how-to-make-your-own-stitched-saree.html.
Saa nähdä, mihin koristehärpäkkeet pääsevät minun käytössäni. Jos on ideoita huivien, nauhojen tai härpäkkeiden käyttöön, niin saa esittää! En yhtään tiedä, mitä näistä kaikista ihanista teen.

PS. Vieläkö olis joku, joka ei ole vastannut E-J:n tutkimukseen? Ois kiva, jos voisit vastata ja auttaa opiskelijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti